Cadogan Magician Hera

Tallista säntää ulos kaksi hontelojalkaista tummanruskeaa varsaa harjat hulmuten. Niiden perässä pinkoo kiroillen pari hoitajaa, jotka ovat jälleen jääneet toiseksi Heran ja Ranen metkuille. Kaksikon selkeä johtaja on temperamenttinen, mutta aina ystävällinen Hera, joka villitsee leikkiin mukaan myös muut pihalla olevat ponit. Pian kaikki säntäilevät tarhoissaan sekä laitumilla edes takas, ja koko tallin henkilökunta hälytetään paikalle rauhoittelemaan tilannetta. Tällä välin Hera ja Rane ovat asettuneet puun alle varjoon lepäilemään.

Kepposistaan huolimatta Herasta on kasvanut ihastuttava tammaneito, joka ei edelleenkään anna hoitajiensa pitkästyä, vaan pitää heidät jatkuvasti varpaillaan. Harjatessa harjapakista saattaa kadota muutama väline, jotka löytyvät myöhemmin tamman vesikaukalosta. Erityisesti kaviokoukku, jota kohtaan Hera tuntee suurta inhoa, saa yleensä kovaa kyytiä. Tästä syystä kavioiden putsaus hoidetaan yleensä tallin käytävällä ja tamman huomio kiinnitetään muualle namien avulla. Tamman varustaminen hoidetaan myös käytävällä, sillä saatuaan varusteet päälle, Hera päättää suunnata välittömästi ulos.

Heran ratsastamista kuvaavat ehkä parhaiten sanat sähäkkä ja pehmeä. Tamma on todella herkkä avuille, ja se reagoi niihin todella nopeasti. Kokematon ratsastaja saattaa antaa Heralle tietämättään apuja, jotka tamma ymmärtää oikeiksi avuiksi. Jopa kilpailuissa tamma on muutaman kerran ottanut suoralla tiellä mutkia, kun ratsastajan käsi on nytkähtänyt jompaan kumpaan suuntaan. Erityisesti esteiden kanssa tämä tuottaa ongelmia, sillä vaikka tamman laukka on pehmeää ja helposti istuttavaa, se hyppää hieman töksähtäen. Jos hypyn aikana erehtyy vetämään ohjasta väärään suuntaan, on tuloksena todennäköisesti komea mätkähdys rastastajan jatkaessa matkaa toivottuun suuntaan oikealle, ja Heran jatkaessa matkaa avun mukaiseen suuntaan vasemmalle. Tipauttaessaan jonkun selästään Hera on yleensä kovin pahoillaan, ja palaa nöyränä päätään riiputtaen rastastajan luokse.

Sukutaulu & -selvitys

i. Poniniemen Whimsical
VIR MVA Ch, KTK-II
ii. Masterpiece Pond
ie. Poniniemen Starbow
e. Cadogan Mystical Gaia
KTK-II
ei. Fame's Gatsby
ee. Roscoff Magic Mimosa

Kilpailut

xx sijoituksia 0 kpl, joista voittoja 0 kpl

Päivämäärä Kutsu Laji Luokka Sijoitus
00.00.0000 kutsu XXX luokka 00/00