Four Leaf Frog Prince

Four Leaf Frog Prince eli Samu (lyhenne Sammakkoprinssistä) on aralta vaikuttava poniherra, joka lämpenee uusille tuttavuuksille hitaasti ja paljastaa tällöin vasta todellisen luonteensa. Ensivaikutelmansa vuoksi Samulta ei usein odoteta paljoa, ja se antaakin itsestään enemmän ruunamaisen kuin salskean orinuorukaisen kuvan. Ulkonäkö kuitenkin pettää tässä herrassa ja pahasti.

Kun Samun on saanut tarhasta talliin, se on yleensä alkuksi hieman poissaoleva. Harjauksen alkumetreillä ori välttelee hoitajansa katsetta ja on sinnikkäästi kiinnostunut kaikesta muusta ympärillä olevasta. Samu on tarkkailuasemissa aina tiettyyn pisteeseen, jonka jälkeen se lähtee testailemaan hoitajaansa. Se saattaa yhtäkkiä lytätä hoitajan seinän väliin tai päättää tempaista karsinan oven auki ja lähteä muille teille. Tällöin hoitajan on otettava ohjat ja näytettävä orille kuka määrää, ja missä raja temppuilulle menee. Yleensä Samu alistuukin kohtaloonsa nopeasti, mikäli sen kanssa osaa olla riittävän jämäkkä.

Jämäkkyyttä ori vaatii myös kentällä, jossa se tykkää tehdä ennemmin oman päänsä mukaan. Usein alkutunnista avut menevät kuin kuuroille korville, eikä Samuun tunnu saavan mitään kontaktia. Määrätietoisesti ja selkeillä avuilla työskentelemällä orista saa kuitenkin muotoiltua mainion ratsun. Sen hyppytekniikka on mukiinmenevä, ja Samu tiputtaa vain, jos ratsastaja on apujen kanssa ihan hukassa.

Sukutaulu & -selvitys

i. Hopscotch Kermit
ii. Hopscotch Nemo
rnvkk, 148cm
ie. Hopscotch Karma
rn, 145cm
e. Little Snail
ei. Haystone Park Mickey
trn, 146cm
ee. Sugar Blossom
rnvkk, 140cm

Kilpailut

ERJ sijoituksia 0 kpl, joista voittoja 0 kpl

Päivämäärä Kutsu Laji Luokka Sijoitus
00.00.0000 kutsu XXX luokka 00/00